Sākt

Mono ogu

Uz sākumu / Kontakti /

W3.CSS background-color

">×

Mono ogu

Dzērveņu ievārījums

Veselīgs un dabisks ievārījums ar  samazinātu cukura daudzumu, kas pagatavots no veselīgajām dzērvenēm.  Lieliski noder ar saldējumu, pankūkām, pie siera un gaļas ēdieniem.. Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā.

Tilpums 250 ml neto svars 310 g, pagatavots no 60 g ogu uz 100 g

Seko arī

Mono ogu

Zemeņu ievārījums

Veselīgs un dabisks ievārījums ar nedaudz samazinātu cukura daudzumu, kas pagatavots no aromātiskajām un gardajām zemenēm.   Lieliski noder ar jogurtu bez piedevām, ar saldējumu, pankūkām. Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā.

Tilpums 250 ml neto svars 310 g, pagatavots no 55 g ogu uz 100 g

Seko arī

Mono ogu

Ķiršu ievārījums

Veselīgs un dabisks ievārījums ar nedaudz samazinātu cukura daudzumu, kas pagatavots no aromātiskajiem un gardajiem ķiršiem.   Lieliski noder ar jogurtu bez piedevām, ar saldējumu, pankūkām. Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā.

Tilpums 250 ml neto svars 310 g, pagatavots no 73 g ogu uz 100 g

Seko arī

Mono ogu

Brūkleņu ievārījums

Veselīgs un dabisks ievārījums ar būtiski samazinātu cukura daudzumu, kas pagatavots no veselīgajām brūklenēm.   Lieliski noder ar saldējumu, pankūkām, pie siera un gaļas ēdieniem.  Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā

Tilpums 250 ml neto svars 310 g, pagatavots no 70 g ogu uz 100 g

Seko arī

Mono ogu

Upeņu ievārījums

Veselīgs un dabisks ievārījums ar nedaudz samazinātu cukura daudzumu, kas pagatavots no aromātiskajām un gardajām upenēm.   Lieliski noder ar jogurtu bez piedevām, ar saldējumu, pankūkām. Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā.

Tilpums 250 ml neto svars 310 g, pagatavots no 55 g ogu uz 100 g

Seko arī

Mono ogu

Aveņu ievārījums

Veselīgs un dabisks ievārījums ar nedaudz samazinātu cukura daudzumu, kas pagatavots no aromātiskajām un gardajām avenēm.   Lieliski noder ar jogurtu bez piedevām, ar saldējumu, pankūkām. Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā.

Tilpums 250 ml neto svars 310 g, pagatavots no 55 g ogu uz 100 g

Seko arī

Mono ogu

Jāņogu ievārījums

Ārstniecisks un dabisks ievārījums, kas pagatavots no jāņogām.  Ievārījums ar izteiktu saldskābu garšu.  Lieliski noder pie pankūkām, saldējuma, kūku pildījumiem. Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā.

Tilpums 250 ml, neto svars 310 g, pagatavots no 50 g uz 100 g

Seko arī

Mono ogu

Cidoniju ievārījums

Ārstniecisks un dabisks ievārījums, kas pagatavots no cidonijām. Ievārījums ar izteiktu saldskābu garšu, cidoniju aromātu un garšu.  Lieliski noder ar jogurtu bez piedevām, pie tējas un dzērienu pagatavošanai.  Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā.

Tilpums 250 ml, neto svars 310 g, pagatavots no 50 g ogu uz 100 g

Seko arī

Mono ogu

Melleņu ievārījums

Veselīgs un dabisks ievārījums ar samazinātu cukura daudzumu, kas pagatavots no mellenēm, cidoniju un pīlādžu sīrupiem. Maigs, salds ievārījums.  Lieliski noder ar jogurtu bez piedevām. Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā.

Tilpums 250 ml, neto svars 310 g, pagatavots no 58 g ogu uz 100 g

Seko arī

Powered by webone.lv