Sākt

Līgo izlase

Uz sākumu / Galereja /

W3.CSS background-color

">×

Līgo izlase

Pie ugunskura/Saulgiežu noslēpums

Līgo izlase veidota no īpaši izvēlētām dārza un meža ogām, kas lieliski izmantojamas ar Jāņos visbiežāk svētku galdā celtiem ēdieniem.

Izlasē  ietilps aromātiskā un spēcīgā Pie ugunskura  - dzērvenes un brūklenes apvienotas vienā, spēcīgā garšas un smaržas kombinācijā, šo ievārījumu var lieliski izmantot pie gaļas un siera ēdieniem, kā arī saldo ēdienu pagatavošanā., kā arī Saulgriežu noslēpums- lielisks dzelteno ogu un augļu ievārījums, kas noder gan pie desertiem, gan siera.

Pamēģini ar Jāņu sieru!

Seko arī

Līgo izlase

Pie ugunskura

Veselīgs un dabisks ievārījums ar samazinātu cukura daudzumu, kas pagatavots no brūklenēm un dzērvenēm.Ievārījums ar izteiktu rūgti saldskābu, stipru garšu, jūtama dzērveņu skābeni rūgtā nots.  Ievārījums lieliski noderēs latviešu nacionālā saldā ēdiena- rupjmaizes kārtojuma pagatavošanā, kā arī kūku pildījumiem un pie gaļas un siera ēdieniem. Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā.

Tilpums 250 ml, neto svars 310 g, pagatavots no 65 g ogu uz 100 g

Seko arī

Saulgiežu noslēpums

Saulgiežu noslēpums

Veselīgs un dabisks ievārījums ar samazinātu cukura daudzumu, kas pagatavots no dzeltenajiem auļiem un ogām-  cidonijām, plūmēm, ērkšķogām un āboliem, kopā veidojot izcilu, neaizmirstamu saldskābu garšas un smaržas buķeti. Šo ievārījumu var izmantot ne tikai desertos, bet arī pie siera, kā arī putna gaļas pagatavošanā. Ievārījuma pagatavošanā izmantotas Latvijā augušas dārza ogas un augļi, vārīšanā izmantota tehnoloģija, kas nemazina vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu daudzumu ievārījumā.

Tilpums 250 ml, neto svars 310 g, pagatavots no 60 g ogu uz 100 g

Seko arī

Powered by webone.lv